Indah

Hoho.

Sungguh indah pagi ni.

(Apa kena dengan aku nih?!)

Anyway, Selasa ni aku ada lab VR 4 jam straight! Tu la akibatnya kalo lecturer asik cancel kelas je.

Takde apa nak cerita.

Sila lah tatap gambar ini. Haha.

Sila klik pada gambar utk tgk betul2

11 comments

  1. VR..VR..naik nyampah dgr..huahua.tp VR aku dh siap.Sakinah tlg buatkan.heheh

    itu ur sister ke?me n my sis pun suka fighting2 nih.real fighting.bila dh baik.tak hengat dunia.cara kami mesra adalah dgn bergaduh =P

    ReplyDelete
  2. aku xfaham apa itu VR...

    ReplyDelete
  3. VR-4 macam nama salah satu enjin kereta keluaran Mitsubishi...

    he he

    :)

    ReplyDelete
  4. lisa: aku satu hapak tak buat lagi huhuhuhuhu
    adik aku ni garang sgt sgt orgnye
    geram aku

    chot: vr tu virtual reality

    mohdismail: ceehhh igtkan die nk terangkan vr tu ape
    heheheh

    ReplyDelete
  5. ilynn..aku punya VR sempoi2 je,sbb just projek kecik2 je.maybe kau punye lagi hebat kot.haha!

    adik aku tak garang tp lg bertanggungjawab dr aku.ngah ngah ngah =P

    cant wait to see ur pic di mlm dinner.ehem =P

    ReplyDelete
  6. ganas sungguh

    sungguh ganas

    gaguh sunass

    ok bye.

    ReplyDelete
  7. lisa: aku buat bday cake je
    hahahahha malasan

    faridfadhly: xdo koje la tu

    13may: heeeeeheeeeeheeee (bunyi cik pon)

    ReplyDelete