Busy

Lagi 6 minggu ke penghantaran draf tesis. Aku bab 3 pun tak buat lagi.
Projek akhir pun tak start lagi!

Minggu depan nak kena hantar projek 3D.
Minggu depan jugak kena hantar assignment lab 3D.
Dan aku agak lagi 2 minggu nak kena present projek VR.
Itu belum masuk lagi present projek 3D.
Dan present Project Management punya subject.

Selalu kita cakap kita busy.
Padahal takdelah busy sgt.
Skrg ni baru lah betul2 pengertian 'busy' tu lebih bermakna.

Shittu ah.

5 comments

  1. ilynn...aku pun BUSY tp masih sibuk2 nk bersukaria dan bergelak ketawa..haihh..=(

    kau pun kene buat VR?aku pun sama.tp yg simple2 je kot.tak mcm kau.
    start 27Mac07 dh kene present multimedia project.turn aku yg ke 53!heheh..
    2-6 april dh kene present tesis.apakah?!!
    tp boleh anta tesis bulan 5.muahaha!
    selain dr itu....tiada kot.exam jelah.hikhikhik..
    tp bisa buat aku tensen juga dong..=)

    ReplyDelete
  2. lisa: kita serupa. arrgghh mati cmni!

    13may: iyolah kalo selamatnya tuuu

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete