kepuasan

Weekend yang sarat dengan dinner.
Tapi gambar belum dapat diupload lagi.

Tunggu ye. =)

Weekend ini juga sarat dengan kerja.
Semalam aku tension sebab tak dapat nak buat sayap lebah 3D.
Akhirnya, selepas ditenangkan oleh FF, sayapku menjadi sangatlah lawa.
=)

Hari ini lab VR aku 4 jam straight.
Aku rasa tenang sbb smlm aku dah siap kerja VR aku.
Cuma nak edit sikit2.

Lab hari ni belajar buat complex shape guna VR.
Ini antara hasilnya:

10 comments

  1. ilynnn...jealousnya..tlg buat kan multimedia..negh ngeh ngeh.takyah ah.aku dh nk kene present pun.huhu
    tp sgt kagum dgn subjek 3D kau.
    kami tiada kelas VR hanya brief gitu2 aja.haha =P

    ReplyDelete
  2. aku dah bertahun meninggalkan 3D ni..apsal tmpat ko guna VR? apsal xguna maya ke..

    ReplyDelete
  3. lisa: tq2. haha tunjuk ah keje ko. ntah2 lg otai
    kelas VR aku ni ketua jabatan yg ajar. die sorg je otai VR kat sini.

    chot: VR tu subject je. software yg ktrg gune Lightwave. tp lect aku kata maybe next year nk tukar pki maya lak. adehhh time2 ktrg kuar br ade bende2 yg canggih nk masuk.

    ReplyDelete
  4. ehhh silap lak
    lightwave tu software 3d
    maya pon software 3d..bukan vr.
    vr pki software VRML

    ReplyDelete
  5. waa.. ili hebat wat vr.. aku pun xreti nk wat cmtu ~~~

    ReplyDelete
  6. il memang pawer..edit gamba pawer..buat vr pawer..bukakla kelas..aku nk daftar

    ReplyDelete
  7. andy: andy, ko saje je kan. takde la ko tak reti...ko bkn lg hebat dr aku ke.......
    hehehhe

    ikan: jom la. daftar masuk klas aku. hehehhe

    ReplyDelete
  8. ehehe..aku punya tak hebat cm kau la ilyn.kitorg guna tripod and then stitch pics tu pakai panorama maker je.takla mcm bendalah2 yg kau sebut tu.isk..isk..

    hepp..bila nk ltk pics dinner nih..haihh..

    ReplyDelete
  9. ohhhh amik VR environment keeee
    igtkan buat model VR ke, simulation ke....
    okkk2..paham
    hehehehe
    ktrg mmg kene build model n simulatekan...kire lain sket ahhh

    pic dinner tgh edit. ondway. bkn ade satu dinner je...

    ReplyDelete
  10. Waaa.... mesti gempak 3D dia ni. Nanti boleh berguru dengan awak ye. Kita kena repeat subjek ni sem September nanti. Tensionnnnnnnnnnnnnnn..........

    Shida

    ReplyDelete