Desktop aku

Kerana aku merupakan antara 10 orang paling aktif mengomen blog mohdismail, jadi aku telah di-tag untuk membuat ini. Mari kita sama-sama saksikan! Hehe.



Okay. Aku nak pegi tgk movie dah ni. Eh eh, breakfast dulu. Hehe.
Bye2!!

13 comments

  1. malangnya aku sukar nak paham isi post ni..=P

    ReplyDelete
  2. lawa wallpaper ko....ko nak tgk mukhsin ye?

    ReplyDelete
  3. lisa: hehe err...aku dtag tunjukkan desktop aku

    chot: trime kasihhhh
    tak tgk mukhsin pon...tgk 300
    best2 =D

    ReplyDelete
  4. gadis jugak wallpaper ko neh. hehe

    ReplyDelete
  5. elle...perliiiiii yeeeeeee
    hhohohohoh

    ReplyDelete
  6. aku baru balik travelling lepas exam abis aritu. back to back. anyway. aku baca balik blog ko apa2 yg aku tertinggal. hehhe. aku dah lama tak tengok desktop windows. jadi rasa macam pelik sket mula2 tgk desktop ko tu.

    ReplyDelete
  7. oh,desktop window..cantek,tp bak kata elle,sangatlah gadizzzzz..hahah =P

    300?!! MESTILAH BEST!!!
    AAAAAAUUUUUUUUMMMMMMMMMMMMM...!!

    i would rather watch 300 again and again instead of MUkhsin.hehe..
    tp teringin nk tgk mUKHSIN gak,if ada org nk belanja.hahahah =D

    ReplyDelete
  8. jabbar: heheh tau ah pki appleeee
    ohhh g jln2 tak ajakkkk =P

    lisa: takde gadissnyeeeeee
    aku tak tgk mukhsin lg
    jgn tgk primeval...tak best

    13may: heheh tq2

    ReplyDelete
  9. windows xp ke tu?

    skarang org dah layan vista

    sekian

    ReplyDelete
  10. batek belagak gile. blah lu dari cini. (jap lg aku yg kene sound ngan ili)

    ReplyDelete
  11. faridfadhly: belagak ah tuuuuu
    pdhal bukannye pki vista pon kan

    elza: huhuhuhuh batek tu ngade2 jek
    weh futsal jom =P

    ReplyDelete
  12. terima kasih kerna sudi menunjukkan desktop kamu...:)
    he he..

    ReplyDelete