Fukfcretcmketts

Aarrgghh!!!
Memang keje gile!
Esok I'm on to keje lebih 12 hours!
This workplace mmg gile!
It answers to why I'm working odd hours!

Tapi aku bukan membenci kerja ni.
Aku xbrp suke time keje aku.
Dan aku sungguh benci of what this does to aku & FF!
Ye, lagi. Dan lagi.

Aku tak ingin langsung die rasa terabai.
Tiap kali cakap phone dgn die skrg...dah mcm...entah, lain.
Suara die mcm kecewa.
Dia dah takde org nk kongsi masalah die.
Dan tiap kali tu la aku rs sedih.

Shittu!
Babita!
Fukfcretcmketts!!!

13 comments

  1. alaa wak bisalah keje..selamat datang ke alam pekerjaan yg kejam,heheheee...

    ReplyDelete
  2. aah..lepak jelaa..
    nnt maseng2 biasela nanti..

    saba ye..jgn carut2..tak lok tau anak gadis carut-carutan

    ReplyDelete
  3. acai: alam pekerjaan kite ni mmg kejam!
    woo woo~

    sepi: carutan aku lembut sket kan hahahahah
    cakap mmg senang...aku pon ckp cmtu kat ff. tp cam bile dgr suara die tu, xsmpai hati tau

    ReplyDelete
  4. wah gila babs,carut ni.hahaha
    ape nama tempat keje ilyn?
    nk try ah.haha
    aku rasa kerja tu sesuai utk manusia tak berlaki mcm aku.hahaha ;p
    bleh cover kau bila kau nk g dating dgn batek ;p

    ReplyDelete
  5. Cik Ilynn,
    It's not bed of roses anymore once we started working.
    I recalled my 1st year of working was a honeymoon [boss baik gile], and then the 2nd year it turned into hell.

    The working hours xde laa hectic like yours, tp the joy of going to school everyday just vanished when the new boss took her position.
    Dang!!

    ReplyDelete
  6. macam tu la bercinta time keje.. dah happy n selesa cinta time study sekali bila keje dah rase tergugat...

    xde beza sgt pun ngan aku... 1st time dulu pun aku camtu gak ilynn tp dah lama2 mcm pandai lak cari time nak get together...

    sok dah kawen ada anak2... nak2 pulak keje tgh bz n cemerlang... tah canne le agaknye rasa dia...

    once dah kawen, time tu le nak tgk "the moment of truth".

    ReplyDelete
  7. aku pernah dpt kerja lg teruk drpd ko tau...anggap saja sbg dugaan..

    ReplyDelete
  8. Fukfcretcmketts = apa maksud dia???

    hahha...cool beb!

    ReplyDelete
  9. lisa: unfortunately..xbole nk bgtau katne keje. kang peminat serbu. huhuhuhuhu =P

    miss_tree: it turned into a bed of thorns

    bojed: thanks so much for the outlook. aku rs maybe ktrg baru lg...batek pon xbiase lg dgn ktrg keje xsama masa. itu la..it's not only in present, kene pk future gak.

    chot: ko ni superman la kot ek hehehhe

    13may:er...aku pon xtau! hehehhehehe

    ReplyDelete
  10. salam,

    banyakkan bersabar..

    insyaAllah nnti dia akan faham situasi sekarang ni

    senyum sokmo..
    (",)

    ReplyDelete
  11. bang_gugar: terima kasihhhhh. insyallah...

    ReplyDelete
  12. yang last2 tu. hahahah. bahase ape tu

    ReplyDelete
  13. ehehheheheh
    bahasa yg sopan
    =P

    ReplyDelete