friday

Happy Friday anda2 semua!

Ahh...penghujung minggu dah tiba!
Bestnyeeeee...
sbb hari ni jugak, aku akan gi shooting sekitar KLCC ni.
Kalo bertuah, dpt jumpe Torque, mentor fotografi aku.

Sepanjang minggu ni, mungkin aku banyak bercerita tentang FF.
Yela, hubungan aku dan die skrg dlm ujian.
Tapi, alhamdulillah, semua boleh ok.
Kene sabar jawapannya.

So, kepada korg semua...
Happy weekend!
Don't be sad, if you are.
Enjoy weekend ni seboleh mungkin ye!

7 comments

  1. happy weekend too ilynnn ;p

    ReplyDelete
  2. Enjoy your weekend to the max ok?
    Lagi pulak doing things that you love..:)
    As for yours truly, this weekend I'm working.
    Sigh~
    Ganti kelas daaaaa..

    ReplyDelete
  3. patutla mcm nampak ko kat suria semasa aku balik solat jumaat tadi...ehheh

    ReplyDelete
  4. enjoy ur weekend...me nak kuar KT, cash dah kering!!!!

    salam

    ReplyDelete
  5. hehehe
    selamat berfotografi ye!!
    i wish i pandai berfotografi..
    hehehhe

    i better keep my finger on writing maybe
    hehe

    ReplyDelete
  6. lisa,tp lisa!! my weekend is bz..but im enjoying work now

    miss_tree, no worries. 2morow i work also. hehehhehe

    chot, aku ade kat klcc time kol 6. lps smyg jumaat, aku dh msk keje.

    artisticklytouch, haha. xpe2...next week duit msk. apalagas!!!

    joe, photog is one of my passion besides writing,designing. when u do things u like 2 do, it brings satisfaction. so, u make sure u dont lose what u have.

    ReplyDelete
  7. ilinudin helmi..
    selamat jumaat..

    tp gua rs lu perlu hasilkan post2 yang mcm dulu..

    bukan gua tak suke crite FF(dan bukan hak gua),tp gua rindukan post dulu2 lu yg pawer(aku x jumpe pekataan utk ayat tu sbnanye)..

    dan kau perlukan gamba..
    bnyk lak songeh gua..

    tp blog lu mmg best

    ReplyDelete