tak hingin aku lelaki ukm ni. hampeh je semua...

Teringat kata2 aku kepada kawan rapat aku di UKM suatu masa dulu.

Tup, tup. Jumpe FF. Jatuh cinta.
Dan mengenali geng cacat. Trus melekat.

Belajar di UKM selama 3 tahun...
Aku masuk band muzik, masuk teater, sukan...
Dan terus sayang UKM.
Banyak sangat kenangan. Yang best, yang tak best.
Dan FTSM mmg kool abes.

Daripada UKM jugak, aku dapat kerja skrg ni.
Aku terima kasih kat FF & Kecik sbb persuade aku pegi interview tu walaupun aku tanak.

Geng cacat yang aku kenal dari FF. Korg mmg kool abes.
Thank you sbb bagi aku join korg...entah sudi ke tak selama ni aku pon taktau. Hehe.
Tapi dengan selambanye aku & FF bawak korg ke dunia blogger.


3 tahun kat FTSM, UKM. Ah, aku sayang UKM dowh!
Dah abis belajar, dah dapat kerja. Apa aku nak buat pulak lepas ni?


Dedicated to:
FF, Kecik, Ikan, Amar, Adam, Razin, Aliq, Shah, Amin, Pi, Rico
dan semua penyokong aku, Ina & Yaya.
Last but not least, warga UKM sekalian. =)

19 comments

  1. congrats!!
    oh kau rupanya yg bawak diorg ke blogger.aku igt amar.hahah ;p

    ReplyDelete
  2. congrats for your graduation/convo, Cik Ilynn.. :)

    Kekekekke..br baca entry 16Aug tu..
    Daku jua suka bgn pagi kalau hr kerja..
    Tp xtau kenapa, kalau blk kampung on weekends, sure akan melencong sikit..
    :D

    ReplyDelete
  3. tahniah!
    untuk kamu dan kawan-kawan kamu juga
    errr...

    yg gambar sorang2 tu..
    cik ilynn ke?
    saja tnya

    ReplyDelete
  4. cess lisa, jatuh saham aku.

    terima kasih ili, harap tiada dendam antara kita...

    ReplyDelete
  5. lilian,lilian..life full with surprizes~~

    amin....

    ReplyDelete
  6. Lepas Nie Buat Ape??

    Lepas Ni Kawin La.. Pastu Beranak Pinak.. Pastu Anak² Tu Beranak Pinak Pulak.. Pastu Adela Cucu.. Leh Main Ngan Cucu².. Laa.. Cepatnye Tue..

    p/s : Link Ke Web Aku Tu Tukar La Ek.. Domain Yang Baru.

    ReplyDelete
  7. lisa: terima kasihhhhh...hehehehe bole kata aku & FF sekali.

    miss_tree: thank youu!!! =D bgn pagi ialah satu bende yg nikmat. sbb xrasa yg hari2 kt akan membazir mcm tu saje.

    nezjoe: hehehe terima ksih. ye, gambar yg sorg tu ialah si ILynn yg sgt sopan & ayu. (sbb i'm not biase ayu & sopan hehehe)

    ReplyDelete
  8. amar: dendam utk ape? sungguhlah tiada!

    kecik: rindu ko panggil aku lilian.

    qai: blom boleh nk kawin la...
    nnt akan ku update link ko ye

    ReplyDelete
  9. pasne kawen!! erk? haha. betolla kan? haha.

    ReplyDelete
  10. dadai: tak kottttt
    huhuhuhuh

    ReplyDelete
  11. awaaakkk, tahniah for graduation ek..:) biasa tpt yg kita blajar tulah yg memberi kesan kat kita..lelagi kita ari2 duk blaja ngan kengkawan kat situ...

    ckp camtu buat aku irndu sgt kat utm skudai aku dulu,waaaaaaaa...kengkawan aku, dimana korang menghilang..ish ish ish..:(

    hampir setiap minggu masuk ukm gi kolej kajai pastu gi tpt makan kat bangi yg ada pasar tu pastu anta balik,kekekkee...

    ReplyDelete
  12. artisticklytouch: semestinye team KTR! hehehehehehe =D

    faisal: kt pon penah kat utm skudai utk 1 tahun hehe. mcm foundation la kirenye. byk mmbr2 utm kat sane lg..
    jd mmg utm & ukm ni jd a place that hold many memories 4 me. =)
    1 thing 4 sure..jgn lost contact dgn mmbr2. coz nnt bile kt dh tua...mesti kt akan wonder where they all have been, whether diorg sihat ke tak semua

    ReplyDelete
  13. tahniah..berseri je muka ko...

    ReplyDelete
  14. chot: hehehehe thank you! =)

    13may: thank you 2 u too jugak!

    ReplyDelete
  15. congratulations ilynn. tak sabar i nak grad pulak! hot gila jubah merah. patut takyah pakai pape kat dalam :p

    ReplyDelete
  16. aah la..
    pasni kawen la..
    huhuhu..
    sblm kawen, kna sabar melepasi hari esok ;p

    jeng..jeng...jeng..

    ReplyDelete
  17. alia: jubah merah semestinya hot! eheheheheh
    err..kalo xpki ape2...nnt jd tumpuan lakkk

    yaya: ahahahah iyo lah tuuuuu
    kalo ade duit...

    ReplyDelete