September oh september

Ke blog miss_tree, dan mendapat ini.
Rahsia bulan kelahiran.
Rupa2nya miss_tree berdarah bulan May. Sama dgn...FF.
Jom tgk bulan kelahiran aku!
Yang sama dgn aunty aku, mak aku, mak FF (woohoo!), Crip, Daniel (aTL)...
semua yang bukan blogger. Hahahhaha.

* Sangat bersopan santun & bertolak ansur.
Ahahahahhaha...saya sgt brutal! Jadi, yag ni....xtau la ye!

* Sangat cermat, teliti & teratur.
Ni pun...xtau.

* Suka menegur kesilapan orang lain & mengkritik.
Ini sgt betullll

* Pendiam tapi pandai bercakap.
Ni pon betul. Ngee~ =D

* Sikap sangat cool, sangat baik & mudah simpati.
Sangat cool = ye. Yang lain...xtau.

* Sangat perihatin & terperinci, amanah, setia & jujur.
Ye, saya adalah semua di atas ini.

* Kerja yang dilakukan sangat sempurna.
I love details.

* Sangat sensitif yang tidak diketahui.
Mmg la...aku mana tau kalo aku sensitif ke takkkk

* orang yang banyak berfikir.
FF slalu ckp begitu. Dan juga org lain yang mengenali aku.

* Daya pentaakulan yang baik.
Juga betul separuh kot. Sebab instinct aku kuat.

* Otak bijak & mudah belajar.
Bijak ke....

* Suka mencari maklumat.
Saya lah ILynn! Hahhaha

* Kawal diri dari terlalu mengkritik.
Betul jugak. Kdg2 aku kene mengawal diri.

* Pandai mendorong diri sendiri.
Errmm...tak sure lah

* Mudah memahami orang lain kerana banyak menyimpan rahsia.
Mari kita tanye kawan2 saya yang banyak meluahkan perasaan padaku. Hehehhee.
Tersimpan rapi segalanya! =)

* Suka sukan, hiburan & melancong.
Definitely! Kalo tak melasak, mana brutalnya?

* Kurang menunjukkan perasaannya.
Betul jugak...

* Terluka hatinya sangat lama disimpan.
Hmmm...mungkin ye.

* Terlalu memilih pasangan.
Sangatlah betul!

* Sukakan benda yang luas.
Apa bende yang luas tu?

* Bersistematik
Entah.


6 comments

  1. Salam.

    Aiyak...! Wa pun tatak tau lo!

    Nyalan lulu la ho! Telima kasih la ho!

    ReplyDelete
  2. ni bulan bape ni?

    bulan dimanakah kau bulan..

    datang bulan

    ReplyDelete
  3. ah kim: halo!

    bojed: bulan sembilannn

    ReplyDelete
  4. ooo

    aku dengar bulan februari hensem2 belaka

    ReplyDelete
  5. cis
    mcm yakinnn je bunyi tu

    ReplyDelete
  6. weh makcik..ooo..bday atl igt..bday aku yg kat depan ko ni tak ingat.....
    **majok***

    ReplyDelete