wahai assignment, kenapa kau susah sgt?

Aku bangun pagi.
Mimpi lagi!
Tiap2 hari dah ni!
Aku jadi tak keruan.
Macam mane nak elakkan diri kita dari memikirkan pasal sesuatu,
sekaligus boleh hilangkan mimpi tentang sesuatu itu jugak?

Dan...
Aku paling tak suka buat persampelan ni.
Assignment nak anta esok.
Satu hapak aku tak buat lagi...

Tadi siang aku dapat membeli yang dihajati.
Harap2lah FF puji bila die balik nanti.
Dia bercuti dgn family ke Kelantan.
Jangan dia balik cakap Kelantan dengan aku sudah.
Aku sepak mulut die kang.

Aishhh..tak baik sbenarnye.
Baik aku buat assignment aku nih.

19 comments

  1. haha kau pun suke wat keje last minit ke rupenye ilynn?

    aku dulu2 camtu gak la.. baru la thrill ye x dah dekat due date baru nak antar... time tu pulak la idea bertimbun2... pastu nak2 pulak kena puji ngan lecturer or panels memang terbaek ahh haha...

    tp baik kau xyah la wat camtu.. nnt time keje kau terbawak2 perangai camtu.. mcm aku arr.. kena basuh kaw2 ngan mak aku pergh terus taubat jadi cepat (cepat sket dlm 5 mins la kire ok le tu sket2 naik)

    ReplyDelete
  2. hihiii..chaiyok2!!! siapkan assignment tu.heheee

    ReplyDelete
  3. wow,hebat sehhhh
    esok nk anta tp tak buat lagi.takpe.kdg2 keje last minit boleh dpt A dr start buat awl2.hihi.keji ;p

    if batek balik cakap kelantan, aku sokong kau sepak dia.hihi ;p

    ReplyDelete
  4. mak aiii....ada hati nak sepak...

    hahha hahha

    ReplyDelete
  5. alaa buat kerja awal2 pun.. nanti siapnyer masa nak antarjugak. baik buat last minit. mesti lagi tip top kualitinya. ahahar

    *sepak je dia..

    ReplyDelete
  6. bojed
    org kata,"we work best in pressure"
    mcm tu lah aku!
    heheheheh

    cepat sket dlm 5 mins la kire ok le tu sket2 naik

    ayat ko yg atas ni mmg best!!!

    faisal
    baru pg td siap. hehehehhe

    lisa
    aku br pg td siap btol2. mlm smlm dgn selambenye br buat satu soalan,tido! nganganganga

    nasib baik die xckp kelate

    ReplyDelete
  7. 13may: ehehehhehe. hidup mesti garang! =P

    nash:mmg btol...bile buat awal2,kang tangguh2. lebih baik buat last min.
    tak sepak pon...hehe.

    ReplyDelete
  8. wahha..jgn pikir lagi ilynn..nnti bru tak mmpi da kot..hoho

    ReplyDelete
  9. amboi garang nya....hehe

    ReplyDelete
  10. Cik Ilynn..
    Daku juga suka buat kerja last minute.
    Hahahahah..and selalu org puji hasilnya.
    So, mmg we work best under pressure laa kan?
    LOL

    Oh, Che FF ke Kelantan ke?
    Sayangnya miss-tree kerja, kalu tak boleh tolong spy kot2 dia usha Mek2 Kelate..
    Heheheheheh..
    *gurau*

    ReplyDelete
  11. haih...jgn buat keje last menet..kalau kene rejek x sempat nak btolkan..

    percaya la cakap aku

    henry dah chow..apa kata hasut batek msuk lpool?

    ReplyDelete
  12. Sepak dengan rasa sayang lain dengan sepak perasaan marah..

    Kan?
    :D

    ReplyDelete
  13. cucu mak nyai25 June, 2007 21:06

    mimpi??senang je..seblum tido baca ler ape yg patut.ayat kursi,fatihah,3 Kul..it's proven track record.insyallah..

    ReplyDelete
  14. haziqah: itu yg peliknye...bukan lah pk ape pon...tp mimpi ttp ade. cmne tu? ntah2 dalaman kite ni kot yg pk sgt..kite tak prasan...

    chot: takdelah garanggg...sajo tuuu
    hehehhehe

    miss_tree: pressure is good! heheh
    err...kompem die tak usha laen...heheheh

    ReplyDelete
  15. si sepi:uhuhuhu. pengalaman keje nampak! rsnye kalo keje lain sket...
    err...lebih baik aku hasut die MU (which is ade sket berkesan sbb die dh beli baju MU!) ngahahahhahahahaha

    nezjoe: ohhhh! sgt lain!!!! hehehehehhehe ;)

    cucu mak nyai: uishh..akan saya praktikkan. sblm ni baca doa b4 tido je. surah2 ni jrg pulak. mlm ni jugak saya try! caragas!

    ReplyDelete
  16. ili senget. tetibe. mu deghak mano male?

    ReplyDelete
  17. mu mimpi gapo dio? hahaha..

    hurray for last minute assignments. its a tradition here in MMU. :P

    ReplyDelete
  18. ko ni..siapkn kije dulu baru pikir yg lain..tp kalo pikir org yg disyangi tk pe..sambil2..heh!

    ReplyDelete
  19. amar: cheh. tu gelaran adik aku tuh!

    farah: yeaa!!! hehehehe. mimpi tuu..rahsia. ngeheheheh

    azzam: err...sambil menyelan,minum air!!! =D

    ReplyDelete