Membalas tag chot

Hai.
Nama saya ********* (undisclosed).
Kamu semua boleh panggil saya ILynn atau Virgobiru.
Masa kecik dulu keluarga saya telah membotakkan saya.
Kononnye, anak sulung mmg biasa dibotakkan.

Saya suke duduk kampung.
Sebab rumah kampung saya besar. Datuk saya pun kaya.
Sebab bila saya naik basikal, dari depan, saya boleh tembus belakang, pergi depan balik.
Rumah saya tak boleh buat mcm tu.

Saya juga ada seekor angsa belaan dulu.
Angsa ni mmg suka kat saya.
Sebab bile saya balik kampung, dia suka kejar saya satu kampung.
Ang, ang, ang! jerit angsa tu.
Kene dgn name die: Awang!

Ni gambar saya di kampung waktu kecik.
Saya tak letak gambar waktu botak. Malu!
Apepon, saya ni cute kan?


14 comments

  1. ahha..cumel la ilynn msa kecik secumel cite ilyn masa zmn kanak2..
    wah..i takot wooh gn angsa..dia kjar..takoottt!!!
    ye ke anak sulung kna botak? i anak sulung x botak pon..hehe

    ReplyDelete
  2. wahai ********* (undisclosed), dalam gambar kau buncit!

    ReplyDelete
  3. haziqah: eh? yeke xkene? beshnyee!! saya tak suke botak..nnt rmbut jd kerinting

    amar: ngehheheheheh. aku kuat minum susu!

    ReplyDelete
  4. apa yang kamu pegang di tangan kiri kamu tu?

    ya, saya anak sulung juga.
    Pernah dipakaikan baju kurung oleh mak2 sedara masa umur 3/4 thn.

    kejam betul!

    ReplyDelete
  5. haa tu taktau ape bende
    heheh

    huhuhuhu pki baju kurung???
    mane gambar? nak tgk!!!

    saya mau jd lelaki plak time 8thn-12thn.
    protes sbb org pompuan ni byk mulut+xleh simpan rahsia

    nganganganganga

    ReplyDelete
  6. sorry la ilynnye..aku lg comel dr kau masa keik, dan semulajadi botak dr kau.ngahahahah ;p

    ReplyDelete
  7. haha.. i never know u still remember AWANG.. yup mmg kejenya nak keje org je..
    xnak letak gambo botak ker?? hehe karang cikmal bongkar sume2 album lama (hope xkembang ler sbb most of the album terendam kat banjir bebaru ni but ada pic pic yg bjaya diselamatkan oleh askar2 kecik itu) i post ur gambo botak kat ohana nya fotopages ek.. :p

    ReplyDelete
  8. la hisap puitng rupanya...hhehehe
    org kecik selipar besaq....hehehe
    tp awk mmg kiut muit la..

    ReplyDelete
  9. lisa: huhuhuhuh semulajadi botak?
    nasib baik aku lahir ade rmbut ngehngehngehngeh

    cikmal: mestilah igt awang! sbb blk kg je mesti kene kejar!
    eh eh...jgnla letak gambar botakkk. i malu u!!

    chot: saya suke pki selipar besar gak
    nnt dh besar xpayah beli selipar baru
    hehehehe

    ReplyDelete
  10. hehhe....penah kena ligan ngan angsa tak???

    hahha

    ReplyDelete
  11. cucu mak nyai22 June, 2007 17:06

    time nie umor bpe yek??cute sgt..

    ReplyDelete
  12. comel comel. tapi nampak cam budak nakal je hehe. err, kem salam kat awang eh hehe.

    ReplyDelete
  13. 13may: tak penah lagi...sbb dulu saya kuat lari heheheh

    torque: hi!!!! cak to you n ur babies too! =D

    cucu mak nyai: xigt umur brp..dlm 2-3 tahun kot?

    ad3ck: ehehehhhe. bkn budak nakal...bdk yg terlebih aktif! hehe
    awang dh takde...

    ReplyDelete