Pening

Aduh!

Pening kepala!

Aku dapat offer di syarikat besar tu.
Tapi entah kenapa, aku tak rasa excited untuk kerja kat situ.
Aku excited sebab pass interview tu je.

Dengan lagi nak pk tahap seterusnya dalam hubungan aku dan FF.
Banyak benda yang jadik skrg ni, yang buat aku berfikir jauh.
Betul kata FF. Bila kita and spouse kita umur sama, banyak dugaan dia.

Ah! Banyak sgt pk, lagi kusut kepala aku.
Lagi pening!

Tunggu ajelah jawapan dia.
Tunggu lepas hari konvo tu.
Baru kita merancang perjalanan yang lebih jauh dari sekarang.
Kan?

8 comments

  1. masa berjalan.LI dah nak abes.aku semakin cuak.melakukan job hunting..
    taktau bila akan dpt kerja atau dipanggil interview.tsk.tsk.
    aku lagi takut dan BIMBANG dr kau.atleast kau tak keje lagi, kawin je terus dgn batek.ngah ngah ngah =P

    ReplyDelete
  2. xde nk kawin2 nyeee
    kalo aku nk cepat pon..die nk lambat
    huhuhuhu
    tp masalahnye dgn family la
    diorg nk cepat, kt plak yg xnak kan
    hehehehhehehe

    aku takut nk keje ni wehhhh

    ReplyDelete
  3. kekadang peluang dtg sekali..zaman skrg masih ramai lg yg susah mendapatkan kerja...bg aku, apa yg ada ko sapu je..

    ReplyDelete
  4. chot: itu la. betul kata ko.
    aku dh accept lgpon. aku fikir, kalo aku tak stay lame pon, at least menjadi salah satu xperience kerja aku

    ReplyDelete
  5. ohh..congrates ilynn dpt keje da..
    bn sng nk dpt keje now kn..
    ngeh..hal ngn FF tuh..jgn pening2 kpala pkir k..hehe

    ReplyDelete