tak seindah mimpi

Pagi tadi, gaduh dgn FF. Sebab bola.
Geram betul aku dgn dia. Ciritss.

Banyak assignment aku kena buat.
Project Management. Keusahawanan & IT. Thesis lagi.
Aku manjang duduk depan komputer buat documentation.

Cybernite (dinner untuk bakal graduan IT) tak lama lagi.
Terkejut aku tengok tema dia.
Purple & Glitter!!! Arrgghh!

Esok aku ke Istana Budaya.
Kelab teater aku ke sana.
Akhirnya.
Dapat juga kami ke IB. =)

Buat pengetahuan anda semua,
Sebenarnya aku tengah kusut.

8 comments

  1. cik ilyn,aku pun tgh kusut!!
    penatlah ngadap skrin komputer nih!
    kusutttttttttttttttttt

    ReplyDelete
  2. kau dh book table ke..

    poiela cop setable ngan FF

    pasni dah grad kau ....

    xtau nak crite ape
    farid comel

    ReplyDelete
  3. lisa..ksuut sbb ngadap skrin komputer je ke???

    chot..kerja belambak ke ape??

    nor..xde can nk book setable dgn FF. die dh lari g kat org lain
    aku setable dgn bdk2 course aku jek..=)

    ReplyDelete
  4. teater perkahwinan tu keh?

    oh.

    ReplyDelete
  5. mari2, aku jd mc teater tuh.

    ReplyDelete
  6. musim kusut nih....

    aku plak overload ngan keja!
    huh!

    ReplyDelete
  7. jarri...aku kan ahli ktr hehe

    amar..kami menyokong ko

    13may..adehhhh..keje ni susah ekkk
    takutttttt

    ReplyDelete