Aku nombor SATU

Aku kata, aku seorang peminat bola sepak.
Aku boleh berbincang tentang bola sepak.
Dan mendengar kamu semua bercerita tentang bola semahu kamu.
Pengetahuan bola sepak aku tak sehebat kamu semua.
Tapi cukup untuk aku berdebat tentang bola sepak.

Tapi, aku pon ada tak suka bola sepak.
Iaitu bila...
FF mendahulukan bola daripada aku.

Aku tak pernah fikir bahawa aku akan rasa macam ini.
Aku tak mahu bola jadi sebab pergaduhan kami.
Tapi aku terasa hati bila dia terlalu hanyut dengan bola.
Dan tidak mempedulikan aku...

Hari ni, aku terfikir itu.
Kerana malam Ahad, aku mendengar FF bercerita tentang bola.
Dan aku tahu,
Aku perlu sokong minat dia terhadap bola.
Sebab aku akan tetap jadi nombor satu bagi FF.

Yeahhh!!! (dengan nada yang puas)

Cerita lain:

Budak-budak Junior di FTSM amatlah tidak respect kepada Senior mereka.
Keparat!

7 comments

  1. KEPARAT betul junior2 kau =P
    belasah je =P

    aku sukeeeeeeeeeee bola!
    saya suka jika bakal bf saya gila bola =D
    bak kata aku,nak tackle lisa senang aje.."bawak dia g stadium,tgk bola.."
    layannnnnnn =D


    p/s:relaks,kau ttp no.satu.takkannye si ff nk kawin dgn bola.hahahaha=D

    ReplyDelete
  2. teman hidupku pun begitu. begitu memahami yg bf nya kaki bola..hehe

    ReplyDelete
  3. teman hidupku pun begitu. begitu memahami yg bf nya kaki bola..hehe--->hehehe, samela kita chot..emm wak, mmg lelaki ni pelik skit..gf sy kalau tau team sy kalah dia akan slow ngan sy spjg ari tu..:) dia takkan mengada2 dan buat benda2 sy tak suke..kekadang bila dia call sy tak angkat dia takkan call spjg ari tu..hehee..sbb tu sy sayang dia..ceewahhh..bukan sbb sy lebihkan bola dari dia cuma emosi kekadang menguasai pemikiran...:)

    ReplyDelete
  4. mak aihhh

    jom makan bebola ayam.

    ok,lawak tipikal aaa

    ReplyDelete
  5. miss.

    i got ur num fr Hani haritu, tp tak sempat msg dah kena bar ;p

    on my blog, bukan sedang jiwang tapi sedang berduka lara. hehe.

    berusaha nak lupakan someone, take a walk down memory lane dulu..hehe

    i'l text u when i get the chance n we'll get together okay. taa~

    ReplyDelete
  6. lisa, junior2 mmg cirit ah. nak aje aku debush kepala diorg

    chot, wah..bahagianya anda!!!

    faisal, i think ur so lucky ade gf yg understanding mcm tu. kt xleh kalo ff tak call. so bile arsengal kalah (wlaupon menikmati kekalahan mereka) tp...pujuk gak si ff tu. hehehehhe

    ReplyDelete
  7. faridfadhly, i love you too

    sue, kt pon kene bar. cirittss...
    tp kugigihkan jua...hrni nk g byr bill lah.

    ReplyDelete