Jom layan Heroes

Memandangkan musim tv series telah kembali lagi, dan aku bersama-sama rakan2 sejawat adalah sangat teruja sempena kembalinya siri2 kegemaran kami, jadi aku ingin bercerita sikit.

Kadang2, bila kami tengah bercerita tentang siri2 kegemaran kami, akan ada suara2 sumbang menyampuk, "Cerita ni pasal apa?"


Untuk cerita yang direct saja tajuknya, inilah jawapan2 yang wajar untuk kamu semua praktikkan (yang kami juga telah gunakan).



Soalan : Cerita Heroes pasal apa?
Jawapan : Pasal heroes lah.

Soalan : Cerita Prison Break ni pasal apa?
Jawapan : Pasal prison break lah.

Soalan : Cerita Lost pasal apa?
Jawapan : Pasal lost.

Tentunya member korang akan sakit hati dengar jawapan korang (kata tajuk siri direct, jawapan kenalah direct.)

7 comments

  1. oh..kaulah antara makhluk penyumbang yg nonton kartun2 siri ni yeh?
    naruto psl ape eh?
    mesti kau jawab: narutolah!
    ergh..tak minat..
    aku minat "totally spies",kartun walt disney dulu2 dan "spongebob squarepants" versi BM di tv9.sure ketawa gila2.hahaha!

    ReplyDelete
  2. hahha....aku pun suka layan spongebob squarepants...hahha:D

    ReplyDelete
  3. ape pulak kartun ni lisaaa....
    heheheheh heroes adalah sebuah tv show yg mempunyai watak2 yg dilakonkan oleh pelakon sebenar. aku cadang ko tgk la heroes ni best siotttt

    boogie, suke cite ape???

    13 may, spngebob mmg best. siap ade game die lg hehehe

    ReplyDelete
  4. game spongebob ala2 diner dash tu ke? hero prison break kacak. i likeeeeeeeeee.......


    yippi~~

    ReplyDelete
  5. Comel eh budak yg boleh terbang tu?

    p/s: Ada kalanya tak jawab terus pertanyaan orang² kepoh ni. Biar dia jawab soklan dia sendiri.

    ReplyDelete
  6. aku baru abis tgk cerita heroes dar siri 1 smpai 11..mmg best giler

    ReplyDelete