Event Berbuka Puasa Siti Saleha

Assalamualaikum.
Sepatutnya aku nak post tentang my new baby & pengalaman2 aku...
But this post is crucial utk di post secepat mungkin.

Well, actually Friday lepas merupakan hari yg ke-44 aku lepas bersalin hrtu.
Nak dijadikan cerita Khamis tu dpt call from one of organizer utk majlis berbuka puasa dgn Siti Saleha.
Aku confirm korg kenal sape Siti Saleha ni...
Ala..yg berlakon jd Nora Elena tu. 
After cerita tu, trus meletup2 la this actress.
Cantik mmg la cantik and I think she's more beautiful in person la. 
But I was surprised when she said she's 21! Here I thought this girl baya2 aku je.

Anyway, aku di-offer utk jd official photographer utk majlis ni by the organizer.
And majlis ni is on Sabtu 20th August.
Betul2 after aku habis pantang. 
Alhamdulillah, alhamdulillah, alhamdulillah...habis pantang trus ade job.
After getting permission from FF (thanks syg!), aku pun get ready la gear2 aku pegi this event.

Siti Saleha ni kalo korg nak tau, siblings to Sam Bunkface.
She's 21 years old and started her career in 2008.
Event buka puasa bersama Siti Saleha ni dianjurkan oleh her fans.
It's an exclusive event hanya utk 50 org peminat setia dia.
To prove how strong her fanbase is, ada yg sanggup turun dari Dubai & Brunei tau!
Majlis di adakan di Hotel Carlton Holiday, Shah Alam.
Makanan yg disajikan sgt lah byk & sedap!
Tema event adalah colour Purple, sempena favourite colour Siti Saleha aka Sal.
Sal sampai di hotel betul2 nak dekat waktu berbuka with very light makeup.
Tampil dengan baju kurung moden yang simple tapi amazing, she looked stunning.

Utk pengetahuan fans2, she will be shooting her 1st movie in November, tajuk Pukul Habis.
Dan bergandingan lagi dgn Aaron Aziz. Woot!
Tapi dalam cerita ni, watak die byk action la...

Oklah, without further ado, these are some pictures I took during the event.

















And lastly...special Hari Raya video for the fans.

video

3 comments

  1. Thank u Dik!! I loved it!! Letak le byk sket gambor,biar org tau d photos r urs!! ;)) pape pon, memang chanteq!! ;))

    ReplyDelete
  2. Cherry Blossom21 August, 2011 18:56

    U rocked mama!! The pics are amazing... Thank you for doing this at the very last minute .... Loving those pics!! - Cherry Blossoms

    ReplyDelete
  3. Thank youuu u olss!! hehe
    It's my pleasure! Sgt2 suke nk amik gmbr..i know some of the pics mcm x brp elok sgt..
    br prasan ms tgk blk kat umah..
    im still on the learning curve..thanks for your support girls!

    ReplyDelete