from my cubicle

Pada hari ini,
iaitu 7 September 2007,
kami team NE telah keluar dari bilik training dan move dalam cubicle kami sendiri.

Dan juga pada hari ini,
kami telah mendapat access Internet yang selama ini kami cume menumpang senior kami punye.

Jadi,
aku dengan berjayanya telah membuka site blogspot ni...
padahal dalam pengetahuan aku pttnye di-block...
hmmm....

Ada satu bende yang aku nak berbangga kat sini.
Kami mendapat monitor LCD 19 inci!
Gedabak besar! Kalau ade org dari jauh tengok, mesti nampak ape kita buat!

Tapi computer ni akan lebih sempurna...
kalau ade Photoshop kat sini!
Aiyak!

7 comments

  1. selamat memblog dan memberitahu kepada sekelian alam yang anda sedang mengelat ha ha besarnya skrin tuh!!!!

    by the way, me ur senior...takde nama rimba sebab datang berguru dengan bong kancil cuma sekali sekala..kita dari GTUPM la..

    cerita dulu...7 or 8 tahun dulu

    ReplyDelete
  2. wuiyooo~~ bapak besh.monitor besar. tenet pon x di block. besh2. besh sunggoh~!!

    ReplyDelete
  3. eheheheheh..
    jap tadi internet buat hal..
    tetiba xleh access..
    jd mcm cacing kepanasan kejap..
    huhuhuhuhu..

    tp seb baik dh ok..
    pengajaran tu actually..
    sbb mengular time kerja..kahkahkah.

    ReplyDelete
  4. ili jgn mengular..

    makai besar gila skrin

    sighh
    *temenung mngadap skrin pc sndr*

    ReplyDelete
  5. artisticklytouch:
    oh senior keeeee
    gtupm? kirenye bkn lahiran ukm la ni?
    smpi skrg ktr still bergerak dgn cergasnye
    slalu diorg pegi indon
    byk aktivis teater dh ktr lahirkan
    smpi yg ke indon!
    rindu sgt ktr...tp..,kdg2 ade bende yg kt kene lepaskan utk capai bende lain yg mungkin dirasakan lebih baik
    =)

    ReplyDelete
  6. dadai:
    oh silap...dh xdpt tenet. tp blogspot dpt. klakar sungguh!

    miss_tree:
    jgn mengular time kejeee...
    ktrg xpe...sbb keje perlu internet =P ihik!

    ikan: skrin besar pon sebenarnye lebih senang utk org lain tgk ape yg kt buat

    ReplyDelete