Maulidur Rasul

Awal pagi tadi MU telah kalah kepada Roma 2-1. MU dapat away goal. Maka, lebih kurang sama dengan 2-2.

Pagi tadi sebelum aku ke lab, ada perarakan Maulidur Rasul. Perwakilan dari setiap fakulti, bahagian pentadbiran dan kolej ikut serta. Fakulti aku baju warna biru metallic. Sangatlah lawa!

Aku terasa sayu. Mungkin sebab aku akan habis tahun ni. Dan juga sebab setelah 3 tahun lebih kat UKM ni, aku dah sayang kat UKM.

Tapi aku frust satu benda. Aku tak bawak kamera!!! Tak dapat nak amik gambar!!!!

Damn.

11 comments

  1. ha ha..
    aku juga..
    tadi jadi benda yg best kat aku..
    aku bawak kamera,tapi battery flat..
    adui

    ReplyDelete
  2. wah,ada perarakan maulidur rasul bagai.aku taktau la UM ni ada ke tak.
    ke aku yg tak tau,hikhikhik

    oh,eh bukan kira menang gak ke MU.ok ah tu.uhuh*

    ReplyDelete
  3. man u away dpt 1gol dan maen 10 org..ok a tu..

    chelsea-ada satu dunia pny player-seri dkat home..hmm..lpas lak 1 gol..hmmmmmmmmm

    ReplyDelete
  4. ah,ku tak kesah apa ikan nk kata.
    sebab ikan akan selalu cuba sedaya upaya condemn chelsea dan aku.
    tak mau aku bad mouth psl liverpool.ahaha =P

    btw,ikan this sentence "chelsea-ada satu dunia pny player" dah lapuk la..bosan =P

    ReplyDelete
  5. tahun akhir merupakan tahun yg paling meninggalkan kenangan bila blajar...sampai skrangpun masih teringat lagi even dah 4 tahun tinggalkan U..~huhuu..org tiap2 minggu masuk ukm..hihii

    ReplyDelete
  6. vr tu ape? lari tajuk jap.

    ReplyDelete
  7. wahahah... just want to say hai...and hai again.. heheheh!@

    ReplyDelete
  8. and another hai... hoih hoih..

    ReplyDelete
  9. mohdismail: aduihhhh mesti bengang gilerrrrr

    lisa: kire same la...tp kang ade second leg..br tau sape menang

    norazri: hebat kan MU? hee~

    faisal: ukm best !! =)

    fiq: vr = virtual reality

    13 may: haiiii..bz sket br2 ni tu yg lambat rply comment..=D

    ReplyDelete
  10. MU kalah lagi...aku kecewa dgn kedua2 gol salah van der sar tu..1st goal tu lebih kurang sama mcm lawan roma tu..sepatutnya dia bole tumbuk bole tu kebelakang...walauapapun tggu kebangkitan MU mggu ini..

    ReplyDelete